Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в

...
Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в
Коментари Харесай

Цеца Величкович прави нещо невиждано у нас

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София на 1 декември. Заедно с нея за огромното шоу в столицата ще дойде и телевизионният екип, който приготвя предаването „ Цеца и децата “.

Шоуто на Цеца е ново риалити, което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „ BlicTV ”. Зрителите имат опция да видят редки подиуми от персоналния живот на цялото семейство.

В София с изключение на изявата на изпълнителката на самата сцена на най-голямата зала у нас, феновете й ще схванат по какъв начин минава подготовката на Цеца преди концерта, има ли тя избрани ритуали, какъв брой е строга към хората, които работят за нея, и какви условия има към музикалния екип.



В телевизионно изявление за българската аудитория тя показа, че приготвя изненади за концерта в нашата татковина и даде обещание на всички, че ще си прекарат ужасно в залата.

Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с огромен концерт на 1 декември в „ Арена Армеец “ или преименувана към този момент на „ Арена София “.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР